17 Mayıs 2012 Perşembe

onlineeczanem.com

Kısmetse Temmuz'da doğacak bebeğimiz için benden önce doğum yapan yakın bir arkadaşım Mustela ürünlerini tavsiye edince, internetten uygun fiyatlı ama güvenilir bir kaynak aramaya başladım. Daha önce alışveriş yapıp memnun kaldığım Cerrahoğlu Eczanesinin sitesinde Mustela ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası vardı. Online Eczanem'de ise aynı ürünler %25 indirimliydi. Kampanyadan yararlanayım diye ürün kalabalığı yapmamak için ikinci siteyi tercih ettim, site ile ilgili yorumlarım ise;

Öncelikle sitenin hızlı bir yazılımı var, işlemlerinizi çok kısa bir sürede halledebiliyorsunuz, ayrıca sipariş takibi vb. için yardım sayfası da iyi iş görüyor. Bir çok kredi kartına peşin fiyatına taksit yapıyorlar, bu da yetmezmiş gibi ücretsiz kargo olması da gerçekten cezbedici. :)



Siparişimizi verdikten sonra nasıllar derseniz, oldukça iyiler!! Sipariş durumuyla ilgili 3 ayrı e-mail gönderdiler. Ürünler 2 gün içinde ulaştı, hem de çok itinalı bir biçimde sarıp sarmalanmış bir şekilde.. Önce akış olmasın diye ağız kısımlarından güzelce sarmışlar, sonra tüm ambalajı tekrar sarmalamışlar. En çok merak ettiğim kısım ise bloglarda okuduğum 'ay kargoma çok şeker samplelar eklemişler, bayıldım hepsineee' şeklindeki yorumların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği idi. Evet sayın okuyucular, gerçekleşti!! Bebek ürünleri aldığım için kargoma All dergisinin kids versiyonu, yüzme için bir çocuk kolluğu ve de aralarında en çok sevdiğim şey olan Bioderma'nın bebek serisinden 100 ml'lik ABCDerm H2O temizleyici solüsyon. Bu solüsyonu sitede 22.50 tl'ye satmalarına rağmen hediye olarak göndermelerine çok şaşırdım açıkçası ve de çok hoşuma gitti tabi ki de. :)

Bu kadar övgüye sonuç yazmak abesle iştigal olsa da sonuç olarak online eczanem sitesini tavsiye ediyorum.

Mutlu Alışverişler..